HERKEN JE DIT ??
Je bent in de 7e hemel, want eindelijk kreeg je dat 1e echootje te zien. Een WONDERTJE binnen in je!
Al gauw komt de rest.... geboortelijstjes, geboortekaartjes, doen we een babyborrel of niet?? En jawel dááááár begint dan de eindeloze zoektocht op google.... Honderden pagina's volgen.

 

 

Wat betreft geboortekaartjes kan ik je keuze alvast wat makkelijker maken. Momenteel vind je zowat 4 soorten van geboortekaartjes:
- retro & vintage, vaak met oude foto's
- modern & strak, minimalistisch en sober
- 13-in-een-dozijn-collecties, waarop enkel de personalia bijgeprint worden
- do-it-yourself, aangeboden prentjes en lettertypes waarbij je zelf samenstelt.

Omdat ik persoonlijk vind dat babytjes niet vintage zijn, en ook niet strak of sober, en al helemaal niet 13-in-een-dozijn, bedacht ikzelf een totaal andere stijl: "LIEF & TEDER"
Want dat zijn baby'tjes volgens mij....


Als jij óók gelooft in "LIEF & TEDER", vraag dan vrijblijvend info,  en misschien, wordt ook joúw WONDERTJE lief en teder GETEKEND.... x

Wens je meer informatie? Een vrijblijvende ontmoeting of wil je meteen bestellen? 

Al je vragen zijn welkom via onderstaand formulier!

 

Ligatura. Els Leclercq. Weertstraat 20. 2880 Bornem.
BTW 0641.737.449.
KBC BE90 7390 1227 3632. KREDBEBB

 

 

© Ligatura. Alle ontwerpen, illustraties en tekstontwerpen zijn eigendom van Ligatura en mogen in geen geval overgenomen worden. Ligatura heeft recht op een copyrightvermelding op de achterzijde van het kaartje. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.