VRAAG NU GRATIS, EN VRIJBLIJVEND, JE STALEN PAKKETJE AAN

Ook het grootste verdriet heeft nood aan mooie dingen...

Als de roze wolk niet roze is...
Als je kindje er plots niet meer is...
dan creëer ik voor jou een geboorte/rouwkaartje helemaal op maat.

Met liefde getekend
Omdat ook jullie trotse mama's en papa's zijn
die de geboorte van jullie kleine schat
aan iedereen willen vertellen!

 

WolkjeTroost. 
Dierbare troostillustraties voor de allerkleinsten.
WolkjeTroost is zoals een wolkje melk in een kopje koffie. Je voegt slechts iets kleins toe maar het maakt een wereld van verschil…  
Het grote verdriet, de zwarte, bittere koffie kunnen we niet wegnemen. We kunnen enkel een wolkje troost aanbieden...

 

Ook als sterrenouders zijn jullie trotse mama's en papa's die de hele wereld willen vertellen over de geboorte van jullie kindje. En hoewel het geboortekaartje voor de buitenstaander misschien enkel verdriet spreekt willen jullie vooral een verhaal van liefde vertellen...  Daarom ging ik vorig jaar aan het werk rond dit thema. Ik voelde dat ook hier nood was aan mooie, vertederende illustraties met een bijzondere boodschap van liefde. Zo ontstond WolkjeTroost. 

 

Net zoals bij de geboortecollectie zijn alle tekeningen verkrijgbaar op alle formaten en zijn er tal van mogelijkheden. Ook kan je kiezen voor een tekening volledig op maat getekend. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. De stijl van dit kaartje kan eveneens doorgetrokken worden naar rouwbrieven, rouwprentjes, e.d.  Ik werk hiervoor nauw samen met uw uitvaartondernemer.

 

Meer info over mijn rouwillustraties vind je trouwens ook op mijn andere website: www.Ligatura-TekeningenMetEenHartje.be

 

 

1.  EEN CREATIEVE LAYOUT EN TEKENING ZORGT ERVOOR DAT ÉLK KAARTJE UNIEK IS !
Download onderstaand bestand en kies je favoriete formaat

Formaten Geboortekaartjes

 

2. HANDGEMAAKTE TEKENING 
Alle tekeningen uit de gewone geboortecollectie zijn verkrijgbaar. Een tekening helemaal op maat kan natuurlijk ook.

 

3. TEKENING NAAR WENS ?
Wens je een aanpassing aan een originele tekening dan kan dit uiteraard ook! Een wissel meisje-jongen, andere kleurtjes, andere kleertjes,...  Je kan bovendien ook een volledig nieuwe tekening laten ontwerpen, helemaal op maat.  Neem gerust contact op om alles te bespreken.

 

4. REPRODUCTIES
Een aandenken aan je kindje voor oma's en opa's, meters en peters, .... kan ook in de vorm van reproducties. Deze kunnen geprint worden met naam en data.

Mocht je verder nog vragen hebben, aarzel niet om contact op te nemen!


© Ligatura. Alle ontwerpen, illustraties en tekstontwerpen zijn eigendom van Ligatura en mogen in geen geval overgenomen worden. Ligatura heeft recht op een copyrightvermelding op de achterzijde van het kaartje. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.