VRAAG NU GRATIS, EN VRIJBLIJVEND, JE STALEN PAKKETJE AAN

Met de hand & met liefde getekend
voor jouw kleine wondertje(s)

 

Wat heb ik hier een leuke opdracht binnen gekregen!!! ZIJ kiest 2 kaartjes uit, eentje voor een jongen, en eentje voor een meisje, want neen, ZIJ weet niet wat het wordt… maar HIJ weet het wel, dus bij thuiskomst geeft HIJ stiekem de juiste bestelling door, en kiest HIJ de ultieme naam. ZIJ weet van niks en haar mooie neusje mag krullen van nieuwsgieringheid tot op de geboortedag! Want ja, HIJ blijft zwijgen en wij (dat zijn HIJ en ik) hebben tot die tijd een heerlijk complot onder ons tweetjes. Fijn! Zo’n leuke koppeltjes!!! Uiteindelijk verwelkomen we ELIAS en krijgt hij het kaartje “De Poppenstoet”  EN..... verwelkomen we enige tijd later ook kleine broer LUCAS met een aangepaste Poppenstoet!

HELENA doet niets liever dan erop uit trekken met de twee hondjes. En natuurlijk mogen mama en papa mee maar in bomen klimmen kunnen ze heus niet zo snel als wij!

YANN is een dappere ridder en woont in een écht kasteel. De familie heeft zelfs hun eigen heraldiek. Als dat niet stoer is! En bang in het donker is hij niet hoor....

AMALIA haar papa is Fins, haar mama is Zuid-Amerikaans, dus hier was de uitdaging om deze twee mooi te verenigen! En kijk daar, twee jaar later is er een zusje EMILIA

Het verhaal van het vosje LENA dat geboren wordt uit de sneeuw

 

MILA houdt van roze, roze en roze! Daarom werd speciaal voor haar de tekening Prinses op troon hertekent in het roze.

De kleine ASTER mag samen met grote broer Gijs walvissen gaan spotten! Ook de twee poesjes mogen mee op ontdekkingsreis. Kijk daar is er een! Hij zwaait met zijn staart. Ook de Jan-van-genten willen dit grootste spektakel niet missen!

NOOR komt uit een wel heel bijzonder familie. Zij en haar broertjes Daan en Tim hebben ook een indiaanse naam! Daan is Grootmoedige Orka en Tim is Wijze Eland. Mama is Speelse Otter en papa Bouwende Bever. Maar welke naam zal Noor later krijgen...?

Visjes bakken voor METTE. Wat zal dat smaken!

De twee konijnen, 3 kippen en de poes mogen NILS KARSTEN uitzwaaien op zijn bijzondere reis

BRECHT neemt je mee diep onder de zee. Zal hij een kreeft voor je vangen?

ANAYA heeft maar liefst 6 broertjes en zusjes, die allemaal op het kaartje wilden....

 

Waar zou NATHAN vandaag gaan spelen? In de garage van papa of in de vespa-winkel van mama? Vandaag hier en morgen daar?

Het verhaal van SIETSE die zijn zusje AUKJE opwacht...

 

© Ligatura. Alle ontwerpen, illustraties en tekstontwerpen zijn eigendom van Ligatura en mogen in geen geval overgenomen worden. Ligatura heeft recht op een copyrightvermelding op de achterzijde van het kaartje. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.