VRAAG NU GRATIS, EN VRIJBLIJVEND, JE STALEN PAKKETJE AAN

Deze geboortecollectie groeit nog steeds. Druppelsgewijs worden er nieuwe kaartjes geboren.  Volg en 'vind ons leuk' op facebook "Ligatura Geboortecollectie" en instagram "Ligatura Geboortekaartjes"

 

WERKWIJZE GEBOORTEKAARTJES

Alle prijzen zijn inclusief btw, ontwerp, ontwerp van de naam, creatieve layout op maat, opvolging drukwerk, drukwerk (volgens onze standaardformaten), administratiekosten, materiaalkosten, 1 telefoonafspraak van 1 uur, 2 correctierondes op de layout.
Niet inbegrepen zijn alle verzendingskosten (tenzij anders vermeld) en omslagen. Exclusiviteit heeft u enkel in prijscategorie 3.  Extra correctierondes worden aangerekend aan 10€ per nieuwe pdf of 45€ per uur.

Onderaan deze pagina vind je een pdf met mogelijke formaten. Alle formaten vallen binnen een normaal posttarief. Alle kaartjes kunnen verstuurd worden met slechts 1 postzegel! 

 

Tekeningen mogen nooit hergebruikt worden. Auteursrechten blijven steeds bij Els Leclercq, Ligatura. Schriftelijke toestemming is steeds vereist. Dit geldt voor alle creaties. Lees aub onze algemene voorwaarden na betreft de auteursrechten.

 

BESTELLEN & WERKWIJZE

 1. Plaats je bestelling via de webshop, of maak een telefoonafspraak om de kaartjes te bespreken. 
   

 2. Per kerende mail ontvang je de bestelbon met de volledige berekening van de kosten. Indien je akkoord bent, mag deze betaald worden op rekening KBC IBAN BE90 7390 1227 3632 (BIC KREDBEBB)
  Pas nadat we de betaling ontvangen hebben is de bestelling definitief en start Els met tekenen en ontwerpen. Je ontvangt daarna ook een "voldaan"-factuur.
   

 3. Kies het formaat van je kaartje uit de aangeboden formaten (allen binnen een normaal posttarief!!!) en stuur je definitieve teksten via het contactformulier door.
   

 4. Wie een kaartje volledig “naar wens” koos, ontvangt eerst een foto van de ruwe schets. Hierop kunnen indien gewenst wijzigingen gevraagd worden. Eenmaal de aquareltekening klaar is kunnen geen veranderingen of kleurwissels meer gebeuren. Alle tekeningen worden professioneel gefotografeerd en drukklaar gemaakt. De aquarel wordt met zorg bewaard tot op de geboortedag.
   

 5. Je ontvangt per e-mail een pdf van de layout. Hierop kunnen indien nodig nog aanpassingen gevraagd worden. Twee correctierondes zijn inbegrepen in de prijs.
   

 6. Wanneer het ontwerp en de layout goedgekeurd is, worden de open bestanden aan de drukkerij aangeleverd. Zo ligt alles ruim op tijd klaar bij de drukkerij. We streven naar 2 maand voor de uitgerekende datum. Ik wens het je niet toe maar baby’s willen wel eens vroeger de wereld ontdekken...!
   

 7. Je ontvangt de nodige info zodat je op de geboortedag rechtstreeks contact kan opnemen met de drukkerij! Dit om een snelle levering te garanderen.  De drukkerij is open tijdens de kantooruren en dat vanaf 8u. Geboortes in het weekend worden op maandagvoormiddag gedrukt. Maar vergeet niet om ons te contacteren, wij blijven beschikbaar, ook buiten deze uren.
   

 8. Je geeft het ordernummer en de laatste gegevens door aan de drukker en ontvangt per e-mail nog een laatste pdf waarop je je 'goed voor druk' dient te geven. Zodra we je "goed-voor-druk" gekregen hebben gaat alles op de pers. Ligatura kaartjes worden dus nooit op voorhand gedrukt.
   

 9. Drukwerk kan afgehaald worden tijdens de kantooruren in de drukkerij, zijnde DRUKKERIJ VD, Walgoedstraat 1, 9140 Temse waar je je gewoon aanmeldt aan de receptie en een bon voor ontvangst tekent. Opsturen van het drukwerk gebeurt vanuit de drukkerij met TNT (15 euro) en is op eigen risico.

 
 

 

 

• Alle tekeningen zijn mogelijk op verschillende formaten

• Creatieve layout naar wens, helemaal op maat van wat jij wil vertellen

• De allermooiste naam krijgt het allermooiste ontwerp

• Zo teder als je kindje

• Met liefde getekend

 

Het is niet zomaar een geboortekaartje
het is een complete babystijl
helemaal op maat van jouw kleine wondertje(s)

 

 

WENS JE EEN TELEFOONAFSPRAAK? 
VRAAG DEZE DAN AAN VIA ONDERSTAAND CONTACTFORMULIER

 

PRIJZEN GEBOORTEKAARTJES
& EXTRA PRODUCTEN

 

• KAARTJES UIT COLLECTIE
Handgemaakte, vertederende tekeningen in aquarel. Er is bij deze collectie ook steeds een originele aquareltekening en die kan er als supplement bijgekocht worden. 
= prijscategorie 1

 

• KAARTJES UIT COLLECTIE, MET WIJZIGING IN DE TEKENING
Dit is een variante op een tekening uit de vaste collectie. Wil je een jongen ipv een meisje of omgekeerd? Of liever andere kleurtjes, kleertjes, een andere muts,... ? Dat kan bij de meeste tekeningen. Er wordt dan een nieuwe tekening gecreëerd gebaseerd op de oorspronkelijke. Deze tekening/ontwerp

• KAARTJES UIT COLLECTIE
= prijscategorie 1
100 kaartjes: 289 euro
120 kaartjes: 349 euro
150 kaartjes: 362 euro
200 kaartjes: 398 euro
220 kaartjes: 409 euro
250 kaartjes: 423 euro

Alle andere aantallen op aanvraag
De originele aquareltekening kan apart gekocht worden, zie onder
 

• KAARTJES UIT COLLECTIE, MET WIJZIGING IN DE TEKENING
= prijscategorie 2

supplement van 149 euro. Toe te voegen aan je bestelling door het product "aquareltekening met wijziging" in je winkelwagentje te steken.

 

• TEKENINGEN OP MAAT ZONDER LINK NAAR DE COLLECTIE
= prijscategorie 3

Prijs op aanvraag

 

Wil je eerst enkele kaartjes in het echt zien? Dat kan, we sturen je graag een stalen pakketje op. 
 

FORMATEN

Wens je het geslacht van de baby niet vooraf te weten, geen probleem! Voor zowel het meisje als de jongen wordt een layout klaargemaakt (van hetzelfde kaartje). Dit is inbegrepen in de prijs.
Wil je echter een volledig ánder kaartje voor beiden, dan betaal je een eenmalig supplement van 49 euro als bijdrage in de extra ontwerp- en dossierkosten.
Tweelingen en meerlingen die op 1 kaartje komen genieten van de gewone prijzen.
Wil je aparte kaartjes voor elke baby dan wordt ook hier het supplement van 49 euro aangerekend per extra kaartje.

 

• NAAMONTWERP
Naamontwerpjes kunnen wél voor meerdere klanten gebruikt worden. Hierop is geen exclusiviteit. Ik zoek steeds naar de allermooiste vorm voor het "woordbeeld". Ella en Lucas zijn dus op hun best op één bepaalde manier...


• ORIGINELE TEKENING
De originele aquareltekening is apart te koop voor 79 euro. Bij categorie 2 is deze inbegrepen in de prijs.
Indien gewenst kan er tevens voor een passepartout en kader gezorgd worden, +30 euro

 

• ANDERE TEKENINGEN
Alle andere tekeningen op maat zijn mogelijk! Maar natuurlijk is niet elke tekening hetzelfde. Graag luister ik eerst naar jullie verhaal en wensen, om daarna een prijsofferte voor te stellen. Er is keuze uit 2 technieken maar er wordt steeds gewerkt met aquarel en/of kleurpotlood met fineliner.

 

• WITTE ENVELOPPES
zie webshop
 

• ENVELOPPE- OF DOOPSUIKER  STICKERTJES
Ronde stickertjes van 3,8 cm diameter, geschikt voor op de enveloppe of op doopsuikerdoosjes, - flesjes, - zakjes,...
Layout naar keuze met of zonder naam. 24 stickertjes/blad
zie webshop

 

• ADRESSTICKERTJES
Langwerpige stickertjes om te gebruiken op de geboorte omslagen of op latere communicatie! Deze stickertjes passen ook op doopsuiker
Formaat 68 mm op 21 mm. Zelfklevend, gedrukt op vellen. 
Zie webshop

 

• POSTZEGELS MY STAMP BPOST
Vel van 20 zelfklevende postzegels, waarde 1.


• KAARTJES VOOR BABYBORREL
Maximumformaat is 9,5 x 9,5 cm of 9 x 14 cm of 9 x 19 cm


• KAARTJES VOOR BEDANKING, DOOPSEL,...
OF WIE WEET ZELF DE EERSTE COMMUNIE !
Kies een formaat uit de standaardformaten en beslis of je een dubbel of enkel kaartje wil. De verdere werkwijze is zoals bij het geboortekaartje. Enkel bieden we je hiervoor goedkopere tarieven aan. Je trouw wordt beloond!
Creatie van compleet nieuwe tekeningen valt uiteraard wel onder de andere prijscategorieën
= prijscategorie 1
zie webshop

 
• KAARTJES VOOR 2e, 3e ,... KINDJE
Ook hier belonen we je trouw!! 10 % korting op je bestelling geboortekaartjes (niet op omslagen, stickertjes, ...)
 

REPRODUCTIE  TEKENING

De reproducties worden afgedrukt op dik, kwaliteitsvol papier.
Mogelijk met of zonder witte rand

Formaat 20 x 30 cm en 30 x 30 cm: 35 euro
Formaat 30 x 40 cm en 40 x 40 cm: 49 euro
Formaat 40 x 50 cm en 50 x 50 cm: 69 euro
Formaat 50 x 60 cm en 60 x 60 cm: 79 euro
Prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzending en kader

 
*Kortingen worden enkel toegekend bij vermelding van de juiste code. Dit omdat er steeds verschillende acties door elkaar lopen. Kortingen zijn uiteraard niet cumuleerbaar.


Ligatura FORMATEN Klanten
PDF – 450.9 KB 285 downloads

© Ligatura. Alle ontwerpen, illustraties en tekstontwerpen zijn eigendom van Ligatura en mogen in geen geval overgenomen worden zonder schriftelijke toestemming. Ligatura heeft recht op een copyrightvermelding op de achterzijde van het kaartje. (op de voorzijde indien het kaartje enkelzijdig bedrukt wordt) 


 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Allereerst:

© Alle ontwerpen, tekeningen, teksten,... zijn eigendom van Els Leclercq. Het is ten allen tijde verboden ontwerpen, tekeningen, teksten, lettertypes... van Ligatura, Els Leclercq, te gebruiken, hergebruiken, vermenigvuldigen, copiëren, publiceren, aan te passen of op eender welke wijze te misbruiken. Voor elke publicatie, zowel online als offline, is altijd een voorafgaande schriftelijke toestemming nodig van Els Leclercq.

 

1. De basis van onze overeenkomst

1.1. In deze overeenkomst zijn wij Ligatura II met maatschappelijke zetel te 2880 Bornem, Weertstraat 20 en ondernemingsnummer BE 0641.737.449  en ben jij de persoon als beschreven op de bestelformulieren.

1.2. Onze overeenkomst wordt bekrachtigd op de datum dat wij het betaalde bedrag van jou ontvangen via de gekozen betalingswijze op onze bestelformulieren die je hebt ingevuld.

1.3. Onze overeenkomst bevat alle correspondentie tussen jou en ons en de beschrijving van de goederen zoals staat beschreven op onze website.

2. Het maken van je keuze en bestellen

2.1. Bekijk aandachtig onze website en selecteer je gewenste producten.

2.2. Neem contact op via het contactformulier om de opdracht te bespreken (kaartjes op maat) of je bestelling door te geven (kaartjes uit collectie). Bij een kaartje op maat (cat. 3) is het mogelijk een persoonlijke afspraak te maken om de bestelling te bespreken.

3. Betaling en levering

3.1. Alle bestellingen worden altijd vooraf betaald. Van zodra het totaal orderbedrag op onze bankrekening verschijnt starten wij met de creatie van de door u gekozen producten. Alle bestellingen worden gemaakt in de volgorde waarin de betalingen binnenkomen. Voor geboortekaartjes geldt de bevallingsdatum in onze planning.

Voor alle andere samenwerkingsverbanden geldt een betalingstermijn van 30 dagen na besteldatum. Bij niet betalen van de facturen kunnen wij een forfaitaire schadevergoeding (40 euro) en de moratoire intresten van 8% per kalenderdag opeisen.

4. Inhoud van deze website

4.1. De gehele inhoud van deze website vormt onderdeel van deze overeenkomst. Alle pagina's maken delen uit van deze overeenkomst.

4.2. Problemen, vragen, betwistingen en allerhande andere issues die in verband staan met bovenstaande zullen dan ook afgehandeld worden door de respectievelijke pagina's.

5. Verkoopsbasis

5.1. De voorwaarden van deze overeenkomst zijn allesomvattend en kunnen niet gewijzigd worden door andere algemene verkoopsvoorwaarden.

5.2. Deze overeenkomst zal geen wijzigingen kennen tenzij deze schriftelijk door ons worden bevestigd.

5.3. Jij bent verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van je bestelling en de gegevens die je doorgeeft. Je bent verantwoordelijk voor het nalezen van alle aangeleverde teksten, personalia,...

5.4. Het aantal en de beschrijving van je geselecteerde items zijn deze zoals gespecificeerd op het bestelformulier tenzij anders wordt overeengekomen en schriftelijk bevestigd door ons.

5.5. Het is de koper, privaat of handelaar, niet toegelaten om goederen van Ligatura door te verkopen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Overtredingen zullen via gerechtelijke weg worden vervolgd. Ook het overnemen van tekeningen, teksten, ontwerpen of wat dan ook is ten zeerste verboden zonder schriftelijke toestemming van Els Leclercq. Inbreuken op deze auteursrechten zullen steeds gerechtelijk vervolgd worden.

6.6. Handelaars die als partner aanvaard worden mogen onze goederen verkopen in hun eigen winkelruimte. Het is de koper, privaat of handelaar, niet toegelaten om goederen van Ligatura door te verkopen in webwinkels zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

6.7. Wanneer de klant zonder geldige reden de overeenkomst eenzijdig wenst te verbreken, heeft deze geen recht op terugbetaling van de opdracht. De klant heeft geen recht op de reeds gemaakte ontwerpen of tekeningen bij eenzijdig verbreken van de verkoopsovereenkomst. U beschikt over een wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen na besteldatum. Echter is dit herroepingsrecht bij wet niet geldig voor op maat gemaakte producten.

6. De prijs van de items

6.1. De prijs van de items is deze zoals weergegeven op onze website, tenzij anders wordt overeengekomen en schriftelijk bevestigd door ons. De prijs op onze website bevindt zich naast de illustratie en beschrijving van jouw geselecteerde items.

6.2. De prijs is finaal en vrijgesteld van btw. (bijzondere vrijstellingsregel kleine ondernemingen)  Verzendings- en behandelingskosten worden apart in rekening gebracht en worden duidelijk vermeld tijdens het aankoopproces.

7. Risico en eigendom

7.1. Risico van beschadiging of diefstal van de items wordt naar jou overgedragen van zodra je de items ontvangt.

7.2. Het eigendomsrecht wordt niet naar jou overgedragen zolang wij het volledig verschuldigde bedrag niet ontvangen hebben, ongeacht levering en het overdragen van risico van jouw geselecteerde items of eender welke andere voorziening in deze overeenkomst.

7.3. Producten worden enkel omgeruild indien wij hierover bericht ontvangen binnen de 7 dagen na ontvangst van de bestelling. Er wordt dan bekeken op welke manier de omruiling of terugbetaling kan worden geregeld. Producten die speciaal voor de klant gecreëerd werden en handgemaakte producten op bestelling worden nooit teruggenomen. Producten die door de klant beschadigd werden, worden eveneens nooit teruggenomen.

7.4. Wij verplichten ons ertoe de producten zo veilig mogelijk te verpakken voor verzending. Toch kan het gebeuren dat een product beschadigd aankomt op het adres van de klant. U dient deze te gefotograferen met de bijhorende verpakking. U stuurt onze deze foto's ter bewijs op, en daarna volgt een omruiling of terugbetaling.

8. Garanties

8.1. Wij staan garant dat je recht hebt op elke garantie die ons door de fabrikant werd gegeven en die van toepassing is op jouw geselecteerde items. Dit heeft geen invloed op je statutaire rechten.

8.2. Jij staat garant dat de informatie die je op het bestelformulier geeft juist is.

8.3. Jouw statutaire rechten worden niet beïnvloed door deze overeenkomst waarin wij verkopen aan jou onder een klantentransactie.

9. Force majeure

9.1. Wij zijn niet aansprakelijk of zullen niet in breuk met deze overeenkomst geacht worden indien er zich een vertraging in uitvoering voordoet of een mislukking om onze verplichten tegemoet te komen die te wijten zijn aan een oorzaak buiten onze redelijke controle. Onder voorbehoud van de algemeenheid van het voorgaande zal het onderstaande aanschouwd worden als oorzaken buiten onze redelijke controle:

9.1.1. Natuurramp, explosie, overstroming, storm, brand, ongeval of terroristische daad.

9.1.2. Oorlog of oorlogsdreiging, sabotage, opstand, openbare verstoring of vordering.

9.1.3. Wettelijke restricties, regulaties, plaatselijke verordeningen, verboden of bepalingen van welke aard dan ook van de kant van eender welke overheid of locale autoriteit.

9.1.4. Import of export regulaties of embargo’s.

9.1.5. Stakingen, uitsluitingen of andere industriële acties of marktgeschillen (zowel bedienden van ons als van derden bevattend).

9.1.6. Energiepanne of machinedefect.

Nota: Gezien een deel van onze producten handwerk zijn, en deze slechts door één enkele persoon gecreëerd worden, met name Els Leclercq, zal haar medische werkbekwaamheid (ziekte, ongeval, invaliditeit,...) een bepalende rol spelen. Eventuele vertragingen kunnen oplopen indien één van bovenstaande problemen van toepassing zouden zijn. Wij doen er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te creëren en te leveren.

9.1.7. Els Leclercq doet er alles aan om de ontwerpen tijdig klaar te hebben. Echter, baby's willen wel eens te vroeg de wereld in stappen. Zij noch ligatura kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor het laattijdig afleveren van de ontwerpen wanneer vroeggeboorte zich voordoet.

10. Als het noodlot toeslaat

10.1. Als het noodlot toeslaat en de baby overlijdt.... we wensen het niemand toe!! In dat geval doen we beroep op een speciale regeling. Deze wordt bepaald door het moment (aantal weken zwangerschap, overlijden kort na de geboorte, ...) en de reeds gemaakte kosten (ontwerp, drukwerk, ...). Reeds gemaakte kosten worden altijd aangerekend. Eventuele aanpassingen, nieuwe ontwerpen, herdruk, ... zijn allen bespreekbaar qua aard en budget.

11. Algemeen

11.1. De andere voorzieningen van deze overeenkomst en de overige voorziening in kwestie worden niet beïnvloed, indien een bepaalde voorzien van deze overeenkomst ongeldig of onafdwingbaar wordt verklaard in zijn totaliteit of gedeeltelijkheid door een gemachtigde autoriteit.

11.2. Deze overeenkomst valt onder de bevoegdheid van de Belgische wetgeving.

12. Volledige overeenkomst

12.1. De algemene voorwaarden van deze overeenkomst vertegenwoordigen de volledige overeenkomst.

 

 


WWW. TEDERE-GEBOORTEKAARTJES.BE is een deel van Ligatura II, Weertstraat 20, 2880 Bornem

 

© Ligatura. Alle ontwerpen, illustraties en tekstontwerpen zijn eigendom van Ligatura en mogen in geen geval overgenomen worden. Ligatura heeft recht op een copyrightvermelding op de achterzijde van het kaartje. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

 

#geboortekaartjes #geboorte #zwangerschap #baby #newborn #littleone #teder #kindje #diertjes #meisje #jongen #tweeling #drieling #meerling #aquarel #getekend #eendje #olifantje #poppenstoet #fee #bloem #vlinder #hondje #bolderkar #lieveheersbeestje #poes #uiltje #ei #vosje #muis #boot #schaap #hobbelpaard #gans #raket #vliegtuigje #pinguin #ijsbeer#schildpad #prinses #prins #troon #schommel #sokjes #madelief #zonnebloem #paddenstoel #kroon #maan #ster #walvis #strand