VRAAG NU GRATIS, EN VRIJBLIJVEND, JE STALEN PAKKETJE AAN

Coming soon...

Hoera! Het is weer vrijdag

Vrijdag is beslist de allerfijnste dag van de week want dat is mijn vaste tekendag. Dan gaat de schetsboek open, staat de thee klaar en... oeps, de chocolaatjes ook ;-)
En terwijl mijn twee mascotjes mij in de gaten houden creëer ik de schetsen voor een nieuwe collectie geboortekaartjes. Deze is geïnspireerd op droogbloemencirkels en zal in heel mooie naturelle, zachte kleuren uitgevoerd worden. Althans, dat is het idee, tenzij jij het anders wil natuurlijk! Want jij vraagt, ik schilder. Deze collectie staat dus voorlopig op "COMING SOON" maar wie ze graag wil kan alvast contact opnemen...

 

 

1.  EEN CREATIEVE LAYOUT EN TEKENING ZORGT ERVOOR DAT ÉLK KAARTJE UNIEK IS !
Download onderstaand bestand en kies je favoriete formaat

Formaten Geboortekaartjes

 

2. HANDGEMAAKTE TEKENING 
Alle tekeningen uit de gewone geboortecollectie zijn verkrijgbaar. Een tekening helemaal op maat kan natuurlijk ook.

 

3. TEKENING NAAR WENS ?
Wens je een aanpassing aan een originele tekening dan kan dit uiteraard ook! Een wissel meisje-jongen, andere kleurtjes, andere kleertjes,...  Je kan bovendien ook een volledig nieuwe tekening laten ontwerpen, helemaal op maat.  Neem gerust contact op om alles te bespreken.

Heb je interesse in 1 van deze tekening of ontwerpen,
aarzel niet om contact op te nemen!
Wat nu misschien "coming soon" is kan ook meteen geboren worden... ;-)


© Ligatura. Alle ontwerpen, illustraties en tekstontwerpen zijn eigendom van Ligatura en mogen in geen geval overgenomen worden. Ligatura heeft recht op een copyrightvermelding op de achterzijde van het kaartje. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.