VRAAG NU GRATIS, EN VRIJBLIJVEND, JE STALEN PAKKETJE AAN

InElkaarGehaakt...

In november 2020 ontmoeten vier dames elkaar….  En wat gebeurt er als je vier creatieve madammen samenbrengt?  Then... magic happens...! Een uniek en wonderlijk mooi project werd geboren!  Herriët van de Wiel van "Stip&Haak" ontwierp het basispatroon van deze muis. Vervolgens ging Caroline Van de Veire van het "Trappelend Geheim" aan de slag met dit patroon en creëerde een prachtige, gehaakte muisknuffel in zachte, romantische pasteltinten. Hilde Denayer van "Radena Photography" droomde hierop verder en maakte een reeks unieke, feeërieke foto's. En tot slot kwam Muis helemaal tot leven in de tedere geboortetekeningen van Els Leclercq ...

 

Vier dames,
Vier paar creatieve handen
InElkaarGehaakt.
Gehaakt. Getekend. Geboren.

 

www.stipenhaak.nl

www.trappelendgeheim.be

www.radena.be

www.tedere-geboortekaartjes.be

1.  EEN CREATIEVE LAYOUT ZORGT ERVOOR DAT ÉLK GEBOORTEKAARTJE UNIEK IS !
Download onderstaand bestand en kies je favoriete formaat

 

2. HANDGEMAAKTE TEKENING 
De originele, handgemaakte aquareltekening is apart verkrijgbaar. Deze kan indien gewenst afgeleverd worden met bijpassende passepartout en kader.

 

3. TEKENING NAAR WENS ?
Wens je een aanpassing aan de originele tekening dan kan dit uiteraard ook! Een wissel meisje-jongen, andere kleurtjes, andere kleertjes,... 

 

4.  VUL JE BABYSTIJL AAN MET LEUKE PRODUCTEN
Blanco witte enveloppes. Deze worden je vooraf, en gratis, toegestuurd. 
Stickertjes voor enveloppes of doopsuiker, zowel rond als langwerpig.
Babyborrel- en bedankkaartjes
Kaartjes voor cadeautip
Postzegels in 2 verschillende formaten

 

5.  IDEETJES VOOR DE BABYKAMER...
Reproducties in alle formaten


6.  SAMEN MET MUIS OP DE FOTO
Ga met de enige échte Muis op de foto bij Radena Photography. Caroline Van de Veire haakt voor jou een muis naar wens inclusief doopsuikergeschenkjes.

Mocht je verder nog vragen hebben, aarzel niet om contact op te nemen!


© Ligatura. Alle ontwerpen, illustraties en tekstontwerpen zijn eigendom van Ligatura en mogen in geen geval overgenomen worden. Ligatura heeft recht op een copyrightvermelding op de achterzijde van het kaartje. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.