VRAAG NU GRATIS, EN VRIJBLIJVEND, JE STALEN PAKKETJE AAN

Time flies…

Gepubliceerd op 5 maart 2021 om 00:00

Time flies while you are doing happy things….

Ik geef het toe… het is véél te lang geleden dat ik hier nog iets geschreven heb. But hey! Time flies while you are doing happy things…. Daarom begin ik maar opnieuw alsof het een nieuw begin is. En dat is het eigenlijk ook. In vele opzichten. Ik heb twee straffe dames ontmoet die me bijstaan in advies, ik heb deze compleet nieuwe website mét webshop gebouwd en ondertussen werk ik vollenbak nieuwe collecties uit. Er is maar 1 ding dat al 19 jaar (wat zeg ik? 30 jaar!) hetzelfde is en dat is mijn aquareldoos. Allé, ja de doos he, de verfblokjes worden regelmatig bijgevuld :-). Ze wordt vast een waar museumstuk als ik ooit het loodje leg. Al hoop ik natuurlijk wel dat ik, en die verfdoos, nog eens 30 jaar mee mogen gaan………….

 

#aquarel #handwerk #handgemaaktetekeningen #geboortetekeningen #illustraties #tekeningen #ligatura #elsleclercq #tekeningenmeteenhartje #baby #zwanger #wonder #vanmijnpassiemijnberoepgemaakt

 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.