VRAAG NU GRATIS, EN VRIJBLIJVEND, JE STALEN PAKKETJE AAN

Coming soon!

Gepubliceerd op 26 maart 2021 om 00:00

Hoera! Het is weer vrijdag!

Vrijdag is beslist de allerfijnste dag van de week want dat is mijn vaste tekendag. Dan gaat de schetsboek open, staat de thee klaar en .... oeps, de chocolaatjes ook ;-). 
En terwijl mijn twee mascotjes mij in de gaten houden creëer ik de schetsen voor een nieuwe collectie geboortekaartjes. Deze is geïnspireerd op droogbloemen cirkels en zal in heel mooi naturelle, zachte kleuren uitgevoerd worden. Althans, dat is het idee, tenzij jij het anders wil natuurlijk! Want jij vraagt, ik schilder. Deze collectie staat dus voorlopig op "COMING SOON" maar wie ze graag wil kan alvast contact opnemen. 

 

#geboortekaartje #tederegeboortekaartjes #droogbloemen #naturellook #naturel #bloemen


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.